تحریم ها توان فراوری داخل را تقویت کرد، فارسی نهمین زبان اینترنت

به گزارش انجمن های سایه به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری گفت: شنزن شهری نوآور و هوشمند به شمار می رود. در ایران نیز ما به دنبال توسعه نوآوری هستیم و در این راستا قرار گرفته ایم و به مدد نیروی جوان و خلاق در کشورمان رشد نوآوری هر روز در حال گسترش است.

تحریم ها توان فراوری داخل را تقویت کرد، فارسی نهمین زبان اینترنت

معاون علمی و فناوری با بیان اینکه ایران امروز تبدیل به کشوری نوآور شده است، ادامه داد: از 80 میلیون جمعیت ایران، 33 میلیون آن را جوانان 20 تا 40 سال تشکیل می دهد که اساس ایجاد تحول و نوآوری هستند. 5 میلیون دانشجو نیز بخش دیگری از ظرفیت ما در این حوزه است. همچنین 90 درصد از ایرانیان کاربر اینترنت هستند.

ستاری بیان نمود: بنابراین می توانیم ادعا کنیم که نیمی از کاربران اینترنت خاورمیانه ایرانی هستند و همین موضوع خود باعث شده است که زبان فارسی به نهمین زبان موجود در اینترنت تبدیل گردد.

تحریم ها توان فراوری داخل را تقویت کرد

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به شرایط فناوری نانو، زیست فناوری و فناوری اطلاعات در کشورمان گفت: تحریم ها باعث تقویت توان فراوری داخل در ایران شده است به گونه ای که اکنون 98 درصد داروهای ما ساخت داخل است. همچنین بزرگترین استارتاپ های خاورمیانه در بعضی حوزه ها ایرانی است.

ستاری به همراهی شرکت های دانش بنیان در این سفر اشاره و بیان نمود: این شرکت های دانش بنیان در دو نشست تجاری و فناوری حاضر می شوند. نشست نخست در شهر شانگهای روز گذشته برگزار گردید و فردا نیز دومین نشست در شهر شنزن برگزار می گردد تا زمینه برای یافتن شریک تجاری و سرمایه گذار فراهم گردد.

معاون علمی و فناوری روابط علمی کشورها را مستقل از سیاست دانست و گفت: ارتباط و همکاری در حوزه فناوری به تعامل افراد و مدیران شرکت ها با یکدیگر بستگی دارد و موضوعی فراتر از روابط میان کشورها است. دولت ها تنها باید در ایجاد زیرساخت ها و تقویت آن یاری نمایند.

شنزن می تواند خواهر خوانده بعضی شهرهای ایران باشد

ستاری همچنین گفت: شنزن می تواند خواهر خوانده بعضی شهرهای ایران باشد. توسعه فناورانه چین قابل الگوبرداری برای ما است. زیرا ایران نیز با توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری رهایی از اقتصاد نفتی را دنبال می نماید. به گونه ای که به زودی شرکت های نفتی و فولاد توسط شرکت های فناور کنار زده می شوند و سهم قابل توجهی را در اقتصاد به خود اختصاص می دهند.

به گفته معاون علمی و فناوری، در این سفر فرصت تقویت روابط و همکاری ها میان شرکت های فناور دو کشور و تعریف پروژه های علمی و فناوری مشترک دنبال می گردد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "تحریم ها توان فراوری داخل را تقویت کرد، فارسی نهمین زبان اینترنت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تحریم ها توان فراوری داخل را تقویت کرد، فارسی نهمین زبان اینترنت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید