تولید سالانه 43 هزار تن گوشت مرغ در اردبیل
به گزارش انجمن های سایه، خبرنگاران/اردبیل معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید تولید سالانه 43 هزار تن گوشت مرغ خبر داد.
نوبخت اژدری در گفتگو با انجمن های سایه، با اشاره به تولید سالانه 43 هزار تن گوشت مرغ تولید در استان اظهار کرد: به طور میانگین ماهانه در استان 3580 تن گوشت سفید تولید می شود .
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: میزان مصرف گوشت مرغ در استان سالانه 35هزار 500 تن می باشد که مصرف ماهانه آن نیز 2964 تن برآورد شده است.
وی ادامه داد: از لحاظ جوجه ریزی استان در شرایط بسیار مناسبی قرار گرفته است بطوریکه میانگین جوجه ریزی ماهانه در استان به 2 میلیون و 50 هزار قطعه می رسد .
وی در ادامه اظهار کرد: استان اردبیل سالانه علاوه برتامین گوشت سفید مورد نیاز خود سالانه 7500 تن گوشت مرغ نیز به دیگر استان های همجوار کشور صادر می کند .
اژدری همچنین با اشاره به بحث صادرات جوجه یکروزه به افغانستان نیز یادآور شد: سال گذشته میزان صادرات جوجه یکروزه از استان دو میلیون قطعه بود که امسال به 235 هزارقطعه رسیده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا